Olej Moringa

ZASTOSOWANIE:

Olej bazowy do sporządzania mieszanin olejków eterycznych, wykorzystywanych przy wykonywaniu zabiegów kosmetycznych. Wyjątkowo lekki olej Moringa, wytworzony z nasion tzw. „drzewa cudu”, ze względu swoje na właściwości nawilżające i odżywcze, szczególnie polecany jest jako olej bazowy do masażu. Doskonale łączy się z olejkami eterycznymi. Jest naturalnym środkiem przeciwutleniającym o wyjątkowych właściwościach wygładzających i zmiękczających skórę.

SPOSÓB UŻYCIA:

masaż:10 ml (łyżka stołowa) oleju bazowego wymieszać z 3-5 kroplami wybranego olejku.

SKŁADNIKI (Ingredients)I:

Moringa Oleifera Seed Oil, Tocopheryl Acetate. 

WIĘCEJ W TEJ KATEGORII:

Olej avocado
Olej ze słodkich migdałów
Olej jojoba
Olej kokosowy
Olej z wiesiołka
Olej z kiełków pszenicy
Olej z nasion winogron

Przejdź do góry strony