Wazelina kosmetyczna biała
Zastosowanie:
Do natłuszczania suchego i pękającego naskórka oraz skóry stykającej się przez dłuższy czas z wodą.
Składniki(INCI): Petrolatum
Nr Rej. RK/151557/2006
Jeśli chcesz otrzymywać wiadomości o nowościach, firmie Profarm, prosimy o podanie adresu e-mail i kliknięcie przycisku Zapisz.
Wazelina kosmetyczna biała
Zastosowanie:
Do natłuszczania suchego i pękającego naskórka oraz skóry stykającej się przez dłuższy czas z wodą.
Składniki(INCI): Petrolatum
Nr Rej. RK/151557/2006